Verkkokauppa on suljettu ja liiketoiminta loppunut, blogi jää näkyviin. Kiitos yhteisistä vuosista!

KAIKKI BLOGIARTIKKELIT

Verkkokauppa on suljettu -blogi jää elämään

Yhdessä me löydettiin tuhansille kiloille tekstiiliteollisuuden ”lankahylkiöille” uusi kaunis elämä tekstiilitaiten parissa. Se kierrätysmahdollisuus ja pienteollisuus loppui Sofia Knotterin myötä.

Yhdessä me edistimme uusia käsityötekniikoita Suomessa, kuten makrameeta, rengaskudontaa, makrakudontaa ja kehyskudontaa. Kiitos palautteista ja ideoista, toiveista ja inspiraatiosta käsityöyhteisölle. Sain toteuttaa jokaisen haaveen uusista tuotteista Suomen markkinoilla. Kiitos luottamuksesta!

Yhdessä me tehtiin maailmasta parempi paikka, kun keskityimme käsitöihin maailman myllertäessä mitä hurjimmissa taisteluissaan. Solmeiltiin yhdessä videyhteyksien välityksellä lockdowneissa. Kerättiin rahaa Ukrainan avuksi. Juteltiin päivittäin käsitöistä ja inspiroivista materiaaleista.

Kiitos, kun olet mahdollistanut tämän yhteisen matkan kierrätettyjen ja uniikkien materiaalien parissa makrameessa ja kudonnassa. Sofia Knotter täytti 4.10.2022 neljä vuotta, se on pitkä aika yrittäjänä näin marginaalisen käsityötekniikan parissa.

Kiitos näistä vuosista kuuluu siis sinulle.

Lankarakkaudella,
Aino

Aino ja anemone rengaskudontatyö ihanan lehti p600px