Mikä Sofia Knotter?

Sofia Knotter tunnetaan nopeasta toimituksesta ja upeista, uniikeista makrameelangoista.

Makrameelangat on tehty lanka- ja vaateteollisuuden ylijäämämateriaaleista, jotka valmistetaan pienessä suomalaisessa perheyrityksessä. Langat ovat kaikki yksikierteisiä sekä helppo harjata auki. Samasta verkkokaupasta löydät myös tarvittavat tarvikkeet, kuten kirurginteräksiset koruosat valmiiksi kasattuina tai erikseen, puukepit ja -renkaat, metallirenkaat sekä Kaarna Knottingin makrameeohjeet.

Yksi arvoistani on ekologisuus ja tehokkuus, joka näkyy esimerkiksi tuotteiden alkuperässä ja pakkausmateriaalien valinnassa. Ostamalla Sofia Knotter makrameelankoja, tuet kahta suomalaista pienyritystä ja välillisesti montaa muutakin suomalaista yrittäjää. Pakkaan tuotteet itse maailmalle suurella rakkaudella- lupaan, että sinäkin nautit näistä upeista, uniikeista langoista ja sävyistä!

Uutiskirjeen tilaajat pääsevät shoppailemaan uutuuksia ennen muita ja joskus jopa piilotettuja herkkumakrameelankoja. Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä.

Entä mitä niistä Sofia Knotterin langoista on tehty? Kurkkaa Instagramista mitä ihanuuksia sieltä löytyy ja liity matkaani makrameen maailmaan.

Pysytään langoilla!
Aino /Sofia Knotter