Mikä Sofia Knotter?

Sofia Knotter on minun eli  Ainon vuonna 2018 perustama verkkokauppa. Tarve uudelle verkkokaupalle heräsi, kun yritin itse etsiä sopivia hapsuuntuvia makrameelankoja eikä niitä Suomen markkinoilla vielä tuolloin ollut. Sofia Knotter on ensimmäisiä suomalaisia verkkokauppoja, jotka keskittyvät makrameetarvikkeisiin.

Yritykseni tunnetaan nopeasta toimituksesta ja upeista, uniikeista makrameelangoista sekä kattavasta valikoimasta tarvikkeita makrameehen, rengas- ja makrakudontaan. Makrameelangat on tehty lanka- ja vaateteollisuuden ylijäämämateriaaleista, jotka valmistetaan pienessä suomalaisessa perheyrityksessä. Makrameelangat ovat kaikki yksikierteisiä sekä helppo harjata auki. Samasta paikasta löydät myös tarvittavat tarvikkeet, kuten kirurginteräksiset koruosat valmiiksi koottuina tai erikseen, puukepit ja -renkaat, metallirenkaat, makrameeohjeet, vaneriset ripustimet ja monta muuta ihanaa tarviketta!

Yksi arvoistani on ekologisuus ja tehokkuus, joka näkyy esimerkiksi tuotteiden alkuperässä ja pakkausmateriaalien valinnassa. Ostamalla Sofia Knotter makrameelankoja, tuet kahta suomalaista pienyritystä ja välillisesti montaa muutakin suomalaista yrittäjää. Pakkaan tuotteet itse maailmalle suurella rakkaudella- lupaan, että sinäkin nautit näistä upeista, uniikeista langoista ja sävyistä!

Uutiskirjeen tilaajat pääsevät shoppailemaan uutuuksia ennen muita ja joskus jopa piilotettuja herkkumakrameelankoja. Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä. Entä mitä niistä Sofia Knotterin langoista on tehty? Kurkkaa Instagramista mitä ihanuuksia sieltä löytyy ja liity matkaani makrameen maailmaan.

Pysytään langoilla!
Aino /Sofia Knotter

Yrittäjän muotokuva