Verkkokauppa on suljettu ja liiketoiminta loppunut, blogi jää näkyviin. Kiitos yhteisistä vuosista!

KAIKKI BLOGIARTIKKELIT

Anemone rengaskudontaohje Ihana lehdessä!

Keväällä sain viestin Ihana lehden päätoimittajalta, voisinko tehdä kukka-aiheisen seinätekstiilin ohjeen kesän lehteen. Visio muodostui hyvin nopeasti muhkeisiin kukkiin ja rengaskudontatekniikkaan.

IHANA LEHTI ANEMONE RENGASKUDONTAMALLI pieni tuotekuva ilman tekstiä

Tämän tekniikan on helppoa aloittelijankin ottaa haltuun. Anemone seinätekstiili on runsas katseenvangitsija kotonasi. Metallirengas pitää työn koossa, joten anna luovuutesi kukkia stressaamatta lankojen päättelystä. Tässä sekatekniikassa käytetään mm. kudontaa, makrameeta ja hieman kirjontaa. Yllätyt, kuinka helppoja rengaskudonnan tekniikat ovatkaan. Anemone rengaskudontatyössä pääset leikittelemään väreillä, muodoilla ja tekstuureilla. Ruusuke voikin olla vihreä ja lehti keltainen!

IHANA LEHTI ANEMONE RENGASKUDONTAMALLI (4)
Tekniikka on hyvin yksinkertaista
IHANA LEHTI ANEMONE RENGASKUDONTAMALLI (3)
Materiaaleja käytetään monipuolisesti

Anemone hurmasi toimituksen niin, että sen kuva pääsi kanteen! Mikä kunnia asia tuoda tätä ihanaa käsityötekniikkaa suuremman yleisön tietoisuuteen. Verkkokaupasta saat kaikki Anemone rengaskudontamateriaalit kootusti yhdellä painalluksella tarjoushintaan. Huomaa, että setti on muokattavissa! Tuotteita on rajoitettu määrä, koska osa on valmistettu suomalaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista.

Anemonen tarina on jatkunut jo kulisseissa ja syksyllä pääset tekemään tämän mallin kanssani Wetterhoffilla Hämeenlinnassa! Kurssipaikka tulee pian myyntiin verkkokauppaan.

Aino ja anemone rengaskudontatyö ihanan lehti p600px
Aika ihana juttu, eikös!

UUSIMMAT BLOGIKIRJOITUKSET: