Solmeilun aloittelijalle

Makrameelankoja on paljon erilaisia. Kaikki Sofia Knotter makrameelangat ovat yksikierteisiä, eli ne avautuvat kauniisti hapsuiksi, toiset helpommin kuin toiset. Sofia Knotter makrameelangat tehdään tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaaleista, joten ne voivat erota paljonkin keskenään. Jokaisessa tuotteessa on kerrottu kyseisen makrameelangan ominaisuuksista erikseen.

Olen koonnut tähän osastoon Sofia Knotterin makrameelangoista helpoimmiten työstettävät makrameelangat, eli sellaiset joiden kierre avautuu vähiten työskentelyn aikana. Kun olet työskennellyt erilaisilla makrameelangoilla, saatat huomata, että kauneimmat ja helpoimmat hapsut tulevat sellaisista langoista, jotka avautuvat työskentelyn aikana hieman. Kyseiset makrameelangat voivat olla hieman haasteellisia, jos solmut eivät vielä ole hanskassa 🙂 Makrameesolmujen opettelu avaa sinulle upean solmujen maailman! Sen jälkeen voit käyttää mitä tahansa makrameelankaa.

Tällä videolla Jasukoo Decor kertoo Facebook tilillään vinkkejä makrameeharrastuksen aloitukseen. Täällä Ilonninni kertoo Instagramissa ”Lankainfoa” storyssa (highlightseissa) myös eri makrameelangoista. Molemmissa videoissa esitellään puolueettomasti Suomen markkinoilla olevia erilaisia makrameelankoja aloittelijan näkökulma huomioon ottaen.

Näytetään tulokset 1–45 / 49