Verkkokauppa on suljettu ja liiketoiminta loppunut, blogi jää näkyviin. Kiitos yhteisistä vuosista!

Miten käytän puuhelmiä?

Mikä olisi unelmien puuhelmi? Muunmuassa näitä kyselin helmikuussa ja tässä yleisimpiä vastauksia:

✨Haluan 20mm-25mm puuhelmiä
✨Käytettävän makrameelangan paksuus puuhelmien kanssa vaihtelee
✨Useimmiten käytän puuhelmiä makrameeamppelissa, toisinaan myös makrameeseinävaatteessa

Ja viimeisenä…
✨Pujotan puuhelmen reiästä kaksi makrameelankaa koska enempää ei reiästä mahdu.

Ajattelin, että näin ei tosiaan tarvitse olla! Kyselyjen vastauksien perusteella tilasin ✨mittattilauksena✨ Tsekeistä vastuullisesti tuotetusta pyökistä valmistettuja sileitä puuhelmiä tunnetulta helmien valmistajalta Preciosalta. Nämä puuhelmet todellakin ratkaisevat edellämainitut haasteet makrameen parissa.

Tiesitkö muuten, että Sofia Knotterin puuhelmet sorvataan käsin? Näitä ei myöskään käsitellä myrkyllisillä aineilla, vaan ne hiotaan täsmällisesti sileäpintaiseksi.

Miten pujoitan makrameelangan puuhelmeen?

Koin todella tärkeäksi saada teille oikeanlaisia puuhelmiä makrameehen, jotka helpottavat solmeilua eikä hankaloita sitä. Enää sinun ei tarvitse porailla reikiä puuhelmiin itse tai pujottaa makrameelankoja siiman, pinnien tai teipin avulla.

Senkun sujautat vaan kaikki neljä makrameelankaa puuhelmen reiästä läpi -tämä on testattu myös paksumpien punoslankojen kanssa! Paina makrameelankojen päät yhteen, työnnä reiästä läpi ja kierrä samaan aikaan. Laatu ei näy pelkästään ulospäin, vaan se on sitä myös sisäpuolelta. Makrameelanka ei takerru kiinni reikään kun vedät lankoja siitä läpi.

Mitä jos käytätkin ohuempia, esimerkiksi 2,5mm makrameelankoja? Teet vain solmun helmen kohdalle, pujotat makrameelangat ja vedä helmi solmun kohdalle. Keskipaksuissa makrameelangoissa, kuten 3,5mm paksuissa langoissa puuhelmi pysyy itsestään paikallaan.

Oikea puuhelmi makrameehen

Suuri 9mm reikä jokaisessa 18mm, 20mm ja 25mm puuhelmessä tekee sen, että voit helposti käyttää samassa työssä kaikkia erikokoisia puuhelmiä. Puuhelmien eri muotojen avulla saat tehtyä koristeellisempia yhdistelmiä kuin koskaan aiemmin on nähty! Tällä idealla olen tehnyt sinulle myös puuhelmisetin, jossa on jokaista kolmea koko neljä kappaletta.

Olin mykistynyt, kun sain nämä puuhelmet ensikertaa käsiini! Olin tilannut laatua, mutta sain priimaa. Näin kävi myös Poppanainen Kirsille. Hän ei ole aiemmin tykännyt käyttää puuhelmiä, kunnes hän koki ensikosketuksen näiden puuhelmien kanssa 🤩  Tuotearvosteluissa on sama ilo tullut esiin -nämä todellakin helpottavat solmeilussa ja koristavat makrameetöitä! Kiitos ihanasta vastaanotosta tälle uutuustuotteelle Suomen makrameemarkkinoilla!

Tutustumistarjouksena tarjoan 30.6.2021 asti kahden vapaavalintaisen puuhelmisetin ostajalle 10 kpl 18mm puuhelmiä kaupanpäälle ilmaiseksi. Tarjouksessa ei ole määrärajoitusta, eli jos esimerkiksi ostat kuusi settiä, saat kolme ilmaista settiä automaattisesti.

 

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5   ”Kauneimmat ja sileimmät puuhelmet, joihin olen ikinä törmännyt! Neljä lankaa menee vaivatta reiästä läpi. Ei tartte enää muita helmiä hankkia! 🙂 ” -Laura /Kaarna Knotting

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5   ”Juuri sopivat reiät paksumpaankin lankaan, helpotti ja nopeutti ainakin amppelin valmistusta huomattavasti! Laadukkaat ja sileäpintaiset helmet.” -Jenny/ Sulkia ja Solmuja

 

 

Puuhelmet käyvät mainiosti puurenkaiden kanssa, jotka ovat myös pyökkiä. Puurenkaita on saatavilla esimerkiksi makrameeamppeleihin 40mm/56mm/56mm/70mm/100mm kokoisina. Muita hyvin yhteensopivia puutuotteita on esimerkiksi suomalaisesta koivusta tehdyt vaneriset makrameeripustimet tai mäntyiset puukepit.

Tai mikset kokeilisi yhdistellä näitä puuhelmiä seinävaatteisiin amppeleiden lisäksi? Kumpaan sinä mielummin käyttäisit isoreikäisiä puuhelmiä, amppeleihin vai seinävaatteeseen?

/Aino