Vesivärit 5x3m makrameelankoja VOL2 /nro 9

(1 tuotearvio)

6,90  sis alv. 24%

Sinisen ystävälle, mikä aarreaitta ja ilo silmälle! Vesivärit vol2 mukailee ensimmäistä versiota sinivihreine sävyineen.

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 3-5mm ja ne voi jakaa useampiin osiin, jos haluat ohuempaa lankaa.

Merkintä * tarkoittaa, että kyseistä sävyä ei ole/ole ollut myynnissä erikseen. Sävyt tässä yhdistelmässä: Sininen Uni (muhkea 5mm*), Hiekka Luonnonvalkoinen, Sini, *Ekstratumma Levä, Eukalyptus.

Mukaan onkin valikoitunut erikoisia värejä, joita on saatu vain pieni määrä Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista. Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Vain 4 varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:
Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.
SEKÄ
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.04 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

1 arvio tuotteelle Vesivärit 5x3m makrameelankoja VOL2 /nro 9

  1. Kati (varmistettu kirjoittaja)

    Ihanan pehmeästä ja paksusta sinisestä unesta tuli heti lempparini! Saa mainiot hapsut kammattuna korvakoruihin. Ja ekstratumma levä on upean monisävyinen.

    • Aino

      Mahtavaa kuulla Kati, että nämä langat ovat olleet mieluisia! /Aino

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...