Värikäs Juutti 5,5mm Makrameelanka 200g

8,90  sis alv. 24%

Sekoitus juuttia, lohenpunaista ja eri luonnonvalkoisia. Makrameelankaa kerässä on 200g (37m) ja se on yksikierteistä, eli helppo harjata auki hapsuiksi. Juutti on jäykempää, muut sävyt puuvillaa -tästä hieman erikoisempaa tekstuuria makrameetöihisi!

Kyseinen makrameelanka on tehty Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista. Huomioithan ostaessasi, että tuotetta on myynnissä vain pieni rajoitettu erä.

Onko mieleisesi makrameelanka loppunut? Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä ja saat ilmoituksen sähköpostiisi ennen virallista julkistusta uutuuksista ja varaston täydennyksistä.

Varasto loppu

Kuvaus

Haluatko makrameetyöhösi jotain spesiaalia, johon ei heti muualla törmää? Olet oikeassa paikassa! Sofia Knotter makrameelangat ovat pehmeitä ja helppoja työstää, sekä ne ovat ylijäämämateriaaleista tehtyjä erikoiseriä. Lisäksi 200g kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis.

Tämän makrameelangan avautuvuusluokka: 3 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan langan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 0.225 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Värikäs Juutti 5,5mm Makrameelanka 200g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *