Valmiit 5mm pallokorvakorutapit /kirurginterästä, väri TERÄS 2/5/10pr

(1 tuotearvio)

5,90 11,90  sis alv. 24%

Kirurginteräksisiä korvakorutappeja, joissa on edessä todella kaunis ja muodikas 5mm pieni pallo. Nämä koruosat ovat heti valmiina käyttöösi! Kurkkaa lisäkuva, miltä koruosa näyttää korvassa. Valittavissa eri kokoisia settejä.

Yksi pari: 2 kpl hopean värisiä pallokorvakorutappeja (pallon halkaisija 5mm), 2kpl teräksen värisiä 10mm renkaita, 2 kpl silikonistoppareita yhdistettynä valmiiksi kuvan mukaisesti. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Näiden kanssa voit suoraan aloittaa työskentelyn makrameekorviksien parissa. Et siis tarvitse korupihtejä ollenkaan! Jokaisessa korvakorukoukussa on mukana myös muotoiltu silikonistoppari, jotta kevyet korvakorut pysyvät paremmin korvissa.

Korvakoruosat ovat kirurginterästä (100% ruostumatonta terästä), joten ne ovat täydellsiä myös nikkeliallergikoille. Hopean väri on päällyste.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm
Määrä

2 paria/4kpl, 5 paria/10kpl, 10 paria/20kpl

1 arvio tuotteelle Valmiit 5mm pallokorvakorutapit /kirurginterästä, väri TERÄS 2/5/10pr

  1. Sara-Sofia Ollila

    Täydelliset ✨

    • Aino

      Kiitos Sara -niin ihanaa, että tykkäät näistä! 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...