Vaaleanpunainen Kimara 5x3m makrameelankoja/ nro 15

(1 tuotearvio)

6,90  sis alv. 24%

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. 50% enemmän pituutta langoissa! Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 3-4mm. Yhdestä 3m pätkästä saat yhdet korvakorut, muista mitata tarkkaan ennen leikkuuta 🙂 Leikkuun jälkeen lanka on helppo jakaa ohuemmaksi. Nämä langat avautuvat hyvin hapsuiksi.

Tämän setin lankoja ei ole myytävissä erikseen, ja kaikki ovat toistaiseksi nimeämättömiä herkkuja! Mukana on kuitenkin pehmeyttä ja sävyä, kuten Lohi ja Hattara, Vadelma, uusi erikoinen tupsulanka sekä tummana sävynä unelman pehmeä Navy.

Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Varasto loppu

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.06 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

1 arvio tuotteelle Vaaleanpunainen Kimara 5x3m makrameelankoja/ nro 15

  1. RN (varmistettu kirjoittaja)

    Ihana mix, värit vielä paremmat livenä😍

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...