Vaalea Roosa sifonkikangasnauha 35mm x 4m tuplana (yht 8m) /nro 1

8,90  sis alv. 24%

Fiilis kangasnauhasta kädessä: Ihanan hentoinen sifonki! Tämä on kuvassa kaksinkerroin, saa revittyä auki toisistaan jolloin pituutta on yhteensä 8m.

Uniikkia tekstuuria makrameehen, kudontaan tai tuftaukseen! Kangasnauhojen valikoima on pieni ja vaihteleva, otathan siis kerralla mielummin enemmän kuin vähemmän. Olen valikoinut ylijäämäkankaista ne upeimmat tekstuurit kankaan tunnun, sävyn ja muokkautumisen mukaan, tarkkaa tietoa kankaan materiaalista ei ole. Osa kangasnauhoista tulee pikkukiekon ympärillä, osa on kääritty. Nauhat on tehty leikkaamalla, ja leikkauksen kuumuus on voinut hieman ”liimata” reunoja yhteen. Tämä jelppaa kankaan pysymistä käärittynä, eikä haittaa sen irroittamista kääreestä. Kangasnauhoissa on raakareuna, ja riippuen materiaalista voi reuna purkaantua kauniisti.

Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Varastossa

Kuvaus

Upeat kangasnauhat, joilla loihdit uniikit tekstuurit makrameehen, kudontaan sekä tuftaukseen. Kangasnauhoissa käytetään muun teollisuuden ylijäämäkankaita ja valitsen ne itse käsin, poimien teille juuri ne herkuimmat yksilöt!

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.