Vihertävä Sinappi 3mm Makrameelanka 100g

5,40  sis alv. 24%

Oi kesä ja keltainen, täällä se on jo kohta! Upea yhdistelmä keltaisia: murrettua, pehmeää keltaisen oranssia, maustettuan muutamilla kirkkailla keltaisilla säikeillä. Lisäkuvan langat oikealta ylhäältä vasemmalle: Amppari 2, Voikukka, Vihertävä sinappi. Alhaalla oikealta vasemmalle: Kuivaheinä, Leinikki 2.

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 30 metriä. Kerä mitataan painon mukaan ja metrimäärä on arvio.

Tekstuuri:

MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Kuitenkin langan tunnusta voi päätellä puuvillan olevan päämateriaali. En sulje pois, etteikö tässä olisi muutakin. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa ja se pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat.

Avautuus, hapsut:

Kierre avautuu hieman vapautuessaan kerältä. Voit kiertää lankaa sormillasi ennen solmuntekoa. Hapsuttuu vaivatta. Sopii pienistä keskikokoisiin töihin.

***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:

Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.125 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.