Lumikki 3mm Makrameelanka 100g

(2 tuotearviota)

5,40  sis alv. 24%

Hohtavan valkoinen Lumikki on tehty monista erilaisista valkoisista säikeistä. Eron Hohto makrameelankaan näet lisäkuvasta (Lumikki on pienempi kerä) .

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 32 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Kuitenkin langan tunnusta voi päätellä, että suurin osa on puuvillaa. En sulje pois, etteikö tässä olisi muitakin materiaaleja. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa ja se pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat.

Avautuus, hapsut:
Avautuu hieman vapautuessaan kerältä. Pysyy hapsuissa helposti suorana. Sopii pienistä keskikokoisiin töihin.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

2 arviota tuotteelle Lumikki 3mm Makrameelanka 100g

 1. Janita (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kauniin valkoinen lanka 😍 Mukavan tuntuinen ja kiva työstää, kun ei avaudu täysin kerästä otettaessa.

  • Aino

   Kiitos Janita, mahtavaa että tykkäät tästä! /Aino

 2. Pinja (varmistettu kirjoittaja)

  Tuotteen laatu yllätti taas saapuessaan, niinkuin kaikki Sofia Knotterin tuotteet yleensäkin. Tätä kun pääsi hypistelemään, niin ensireaktio oli VAU. Työstää kun tätä alkoi, niin mieli vaan parani. Tällä saa aikaan poikkeuksellisen hyvää jälkeä! Olen rakastunut.

  • Aino

   Kiitos Pinja hurjasti lämmittävästä kommentistasi! <3 /Aino

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *