Ariel 3,5mm Makrameelanka 100g

(1 tuotearvio)

5,40  sis alv. 24%

Tiffanynvihreä, hieman villainen makrameelanka. Tämä on todellinen höyhenenkevyt puffilanka, 100g kerä näyttää jättiläiseltä 200g kerältä! Katso lisäkuvat hapsuista. Tämä makrameelanka on Pumpula laatua. Vapaana lanka näyttää todellakin paksummalta kuin 3mm.

Strategiset mitat: 3,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 38 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Kuitenkin langan tunnusta voi päätellä, että kyse on akryylipohjiasesta sekoitelangasta. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa ja se pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat. Yksi kevyimmistä makrameelangoista, joita vastaan on tullut. Hieman villainen tuntu ja pöyheä koostumus.

Avautuus, hapsut:
Avautuu melkein kokonaan vapautuessaan kerältä. Pysyy hapsuissa ”tikkusuorana” samantien. Sopii pieniin töihin ja tekstuuriksi.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

1 arvio tuotteelle Ariel 3,5mm Makrameelanka 100g

  1. Annika Leinonen (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihanan värinen ja tuntuinen makrameelanka 😍 Tästä saa tehtyä kauniit korvikset ja hapsut pysyvät vaivatta suorassa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *