Tumma Camo 3mm Makrameelanka 100g

(1 tuotearvio)

5,40 

Maastoudu näkymättömäksi Camolla! Tummempi versio ihanasta maanläheisestä Camo sävystä, lanka sisältää runsaasti erilaisia ja yhteensopivia lankoja. Ensimmäinen lisäkuva ylhäältä alas: Camo, Tumma camo, Menninkäinen, Tumma mänty, Kuusikko etualalla.

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 38 metriä. Kerä mitataan painon mukaan ja pituus on arvio.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Kuitenkin langan tunnusta voi päätellä, että mukana on villaa sekoitettuna puuvillaan. En sulje pois, etteikö tässä olisi muitakin materiaaleja. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa ja se pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat. Yksi kevyimmistä (ja pidetyimmistä) makrameelangoista, joita vastaan on tullut. Kaikki ”villaiset” laadut: Orvokki, Sumu, Mustaherukka, Munakoiso, Mänty, Metsämarjat, Camo, Harmaa Nefriitti.

Avautuus, hapsut:
Avautuu hieman kokonaan vapautuessaan kerältä. Pysyy hapsuissa helposti suorana. Sopii pienistä keskisuuriin töihin ja tekstuuriksi.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***”

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

1 arvio tuotteelle Tumma Camo 3mm Makrameelanka 100g

  1. Miia Hyvärinen

    Vaikuttaa lupaavalta

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *