Terra 3mm Makrameelanka 100g

5,40  sis alv. 24%

Terra, tuo ihanan murrettu sävy, joka korostaa ja nostaa esille jokaista ympärillä olevaa kirkkaampaa sävyä! Poltettu oranssi, vivahtaa ruskeaan. Kurkkaa lisäkuva, jossa Terra on Persikka kerän päällä.

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 34 metriä. Kerä mitataan painon mukaan. Hinta 5,4e sis alv 24%.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Tuntuu kuitenkin lähes täydeltä puuvillalta, mutta jotain kiiltävyyttä/siloisuutta tässä langassa on, käsittelyn tai materiaalin puolesta. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa, ja pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat. ”Tiffany -laatua”, todella pehmeä käsille. Kaikki ”Tiffany” laadut: Toffee, Terra, Tiffany, Vedensini, Savu, Pellavanbeige.

Avautuus, hapsut:
Kierre avautuu hieman vapautuessaan kerältä. Voit kiertää lankaa sormillasi ennen solmuntekoa. Hapsuttuu vaivatta. Sopii pienistä keskikokoisiin töihin.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varasto loppu

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terra 3mm Makrameelanka 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *