Tekstuuri luonnonvalkoinen 4mm Makrameelanka 100g

5,40  sis alv. 24%

Puuvillainen nyörimäinen makrameelanka. Sofia Knotterin makrameelangoista poikkeuksellisesti tämä ei hapsuunnu kuten muut, vaan koostuu muutamista paksuista säikeistä.

Strategiset mitat: 4mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 23 metriä. Kerä mitataan painon mukaan ja pituus on arvio.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä).

Avautuus, hapsut:
Avautuu helposti vapautuessaan kerältä. Pysyy hapsuissa suorana helposti. Sopii pieniin töihin ja tekstuuriksi.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***”

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tekstuuri luonnonvalkoinen 4mm Makrameelanka 100g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *