Syysretki 5x3m VOL2 /nro 37

6,90 

(2 tuotearviota)

Syysretkellä näet luonnossa kimaltavaa kosteutta lehdillä, kelopuita ja vihreitä ikimetsiä. Luonnollinen yhdistelmä upeita makrameelankoja syysretken sävyissä.

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 3-5mm ja ne voi jakaa useampiin osiin, jos haluat ohuempaa makrameelankaa esimerkiksi korvakoruihin.

Merkintä * tarkoittaa, että kyseistä sävyä ei ole/ole ollut myynnissä erikseen omissa kerissä. Sävyt tässä yhdistelmässä: *nimeämätön vihreä, Luonnonvalkoinen ruusukullan kiillon kera, Vaalea Kelo, Myrskypilvi, Hopeahapsu.

Mukaan onkin valikoitunut erikoisia värejä, joita on saatu vain pieni määrä Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista. Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:
Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.
SEKÄ
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.04 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

2 arviota tuotteelle Syysretki 5x3m VOL2 /nro 37

  1. Päivi Salonen

    Tämä on kyllä niin ihana

  2. Nimetön

    Nämä erisävyiset ja paksuista langat sopivat väripilkuiksi kudonnassa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...