SUPERpehmeä Luonnonvalkoinen 2,5mm Makrameelanka 100g

(1 tuotearvio)

5,40  sis alv. 24%

Ihana luonnonvalkoinen SUPERpehmeässä muodossa. Tämä on 100% puuvillaa, eli samaa kuin Purkkapinkki, Sininen Uni ja Navy. Täydelliset ohuet säikeet, joista tulee upeita hapsuja.

Strategiset mitat: 2,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 40 metriä. Kerä mitataan painon mukaan. Samaa SUPERpehmeää makrameelankaa ovat Navy ja Sininen Uni.

Tekstuuri:
-100% puuvillaa -käsittely on yhtä unelmaa!
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
-Kierre pysyy langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä päistä. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. Solmeilun aloittelijalle helpoin Sofia Knotter makrameelangoista.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

1 arvio tuotteelle SUPERpehmeä Luonnonvalkoinen 2,5mm Makrameelanka 100g

  1. Laura

    Nimensä mukaisesti superpehmeä ja ihana käsitellä! Kampautuu auki kuin unelma ja pysyy hyvin muodossa kampaamisen ja leikkaamisen jälkeen. Myös värisävy on täydellinen! 6/5.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...