Sini 2,5mm Makrameelanka 100g VOL3

5,90  5,31 

Upea sekoitus eri sävyisiä turkooseja ja sinisiä. Jokainen ”VOL x” on oma yksilönsä, joten katsothan kuvat tarkasti. Taattua spessutekstuuria by Sofia Knotter! Täysin uniikki yhdistelmä ja vain pieni rarjoitettu erä saatavilla! Tästä tulee kauniit, täyteläiset hapsut koska säikeet ovat todella ohuita ja niitä on paljon. Sini VOL3 koostuu muhkeista langoista, kuten Pumpulasta.

Strategiset mitat: 2,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 45 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Pehmeä puuvilla.
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
-Kierre avautuu hieman vapautuessaan kerältä. Voit kiertää lankaa sormillasi ennen solmuntekoa. Hapsuttuu vaivatta. Sopii pienistä keskikokoisiin töihin.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sini 2,5mm Makrameelanka 100g VOL3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *