Seireeni 3mm Makrameelanka 100g

5,40  sis alv. 24%

Näitä turkoosin ja sinisen sävyjä on kauan kaivattu! Seireeni on uutuuksista se hieman vihreämpi turkoosi. Tämä makrameelanka koostuu poikkeuksellisesti 14:sta säikeestä, joten hapsut ovat kuvan mukaisesti hieman harvemmat kuin normaalisti. Lisäkuva (keskirivi samaa laatua keskenään)vasemmalta oikealle: sinisempi Syaani, hieman vihertävämpi Seireeni, Ultravioletti, ylhäällä Sini vol2 ja alhaalla Iiris. Nämä sinisen sävyt olivat hankala kuvata oikeassa sävyssä, joten laita viestiä jos sävy yhtään mietityttää 🙂 Upea ja erikoinen makrameelanka!

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 50 metriä. Tämä lanka on muhkeampi kuin mitä paino antaisi olettaa. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Tunnun puolesta lanka on varmasti tekokuitua, hieman jämäkkä/napakka, ei pellavankarhea kuitenkaan vaan siloinen muttei pehmeäkään 😀

Avautuus, hapsut:
Avautuu samantien vapautuessaan kerältä. Pysyy hapsuissa suorana luonnollisesti. Sopii pieniin töihin ja tekstuuriksi.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***”

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.