Ruusa 3,5mm Makrameelanka 100g VOL2

5,40  sis alv. 24%

Ruusukultaista kiiltoa ihanan hohtavan valkoisen makrameelangan kanssa, tämän VOL2 erän valkoinen lanka on Valkovuokkoa. Täydelliset ohuet säikeet, joista tulee upeita hapsuja.

Strategiset mitat: 3,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 27 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
-Todennäköisesti suurimmaksi osaksi puuvillaa.

Avautuus, hapsut:
-Kierre pysyy hieman langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä päistä. Soveltuu isoista pieniin teoksiin.

***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruusa 3,5mm Makrameelanka 100g VOL2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...