Revontuli 5x3m makrameelankoja VOL2 /nro 41

6,90 

(2 tuotearviota)

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 3-5mm ja ne voi jakaa useampiin osiin, jos haluat ohuempaa makrameelankaa esimerkiksi korvakoruihin. Tässä setissä löytyy erittäin siloisia violettia ja Smaragdi VOL4 (tuo loppui pikaisesti 100g kerissä heti julkaisun jälkeen :O )

Sävyt tässä yhdistelmässä:Kurkuma, Persikka, Retroraita, *erittäin siloinen nimeämätön tumma violetti ja Smaragdi VOL4. Kyseisiä makrameelankoja on /on ollut myynnissä omissa kerissään, löydät ne hakemalla nimellä verkkokaupasta (jos ne ovat vielä saatavilla). *merkki kertoo, että kyseistä makameelankaa on vain 5x3m seteissä saatavilla.

Mukaan onkin valikoitunut erikoisia värejä, joita on saatu vain pieni määrä Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista. Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:
Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.
SEKÄ
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.04 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

2 arviota tuotteelle Revontuli 5x3m makrameelankoja VOL2 /nro 41

 1. Heini

  Ensimmäistä kertaa tilasin näitä lankoja ja olivat kyllä ihanan pehmoisia ja värit olivat juuri kuin kuvissa. 5×3 setti antaa mahdollisuuden kokeilla edullisesti eri värejä. Langoista saa tehtyä kauniita makrame korviksia.

  • Aino

   Heini, ihanaa että olet löytänyt näiden tarkoituksen – kiitos kommentistasi!

 2. Helena

  Kaikki langat fastastisen värisiä ja kauniisti hapsuttuvia!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...