Polte 2,5mm Makrameelanka 100g VOL3

(2 tuotearviota)

5,40  sis alv. 24%

Polte VOL3 on syvän punainen ja todella erikoinen tekstuurilanka! Tässä on syvää kiiltoa, mutta samalla pientä säkkyrälankaa -kurkkaa lisäkuva.

Strategiset mitat: 2,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 47 metriä. Kerä mitataan painon mukaan ja metrimäärä on arvio.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Siloinen. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa ja se pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat.

Avautuus, hapsut:
Kierre avautuu vapautuessaan kerältä. Voit kiertää lankaa sormillasi ennen solmuntekoa. Hapsuttuu vaivatta. Sopii pieniin töihin.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.
Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.
***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

2 arviota tuotteelle Polte 2,5mm Makrameelanka 100g VOL3

 1. Julia Määttä

  👍🏻

 2. Terhi Jurvanen

  Ihana oranssinpunainen lanka. Paksua ja ei ”liian” sileää vaan syheröisiä säikeitä
  mukana. Sopii hyvin hapsukorviksiin.

  • Aino

   Kiitos Terhi arviostasi. Tämä tosiaan on erikoinen lanka pienine sykeröineen ja sävy on upea! 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *