Pikku Pony 5x3m makrameelankoja / nro 19

(1 tuotearvio)

6,90  sis alv. 24%

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. 50% enemmän pituutta langoissa! Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 3-4mm. Yhdestä 3m pätkästä saat yhdet korvakorut, muista mitata tarkkaan ennen leikkuuta 🙂 Leikkuun jälkeen lanka on helppo jakaa ohuemmaksi. Nämä langat avautuvat hyvin hapsuiksi.

Tässä setissä on muutama tuttu lanka, kuten Luonnonvalkoinen, Orvokki ja Hattara. Lisäksi setissä on muista 5x3m langoista tuttu kirkkaampi keltainen ja violetti, jotka ovat vielä nimeämättömiä lankoja (ei myynnissä erikseen).

Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

SEKÄ

-Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.06 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

1 arvio tuotteelle Pikku Pony 5x3m makrameelankoja / nro 19

  1. henni_kervinen

    Aivan ihanat sävyt yhdistelylle ja kaikki langat olivat ihanan pehmeitä ja helposti jaettavissa ohuemmiksi.

    • Aino

      Henni, Kiitos arviostasi! 🙂 /Aino

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...