Petunia 2,5mm Makrameelanka 100g

(1 tuotearvio)

5,40  sis alv. 24%

Kevään hittiväri Laventeli siloisena, kiiltävänä ja samaan aikaan hieman hahtuvaisena makrameelankana. Säikeet ovat kaikki saman sävyisiä, mutta eroavat hieman toisistaan muodon osalta tuoden kiiltoa ja tekstuuria paremmin esiin.

Strategiset mitat: 2,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 50 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
-MYSTEERI. Siloinen, päältä hieman hahtuvainen.
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
-Kierre avautuu vapautuessaan kerältä ja lanka näyttää paksummalta kuin se solmuissa on. Voit kiertää lankaa sormillasi ennen solmuntekoa. Hapsuttuu vaivatta.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

1 arvio tuotteelle Petunia 2,5mm Makrameelanka 100g

  1. Julia Määttä

    Täydellinen korviksiin😊

    • Aino

      Ihana kuulla, kiitos arviostasi! 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *