Palatsi 3,5mm Makrameelanka 200g VOL3

8,90  sis alv. 24%

Erä luonnonvalkoista, Palatsinväristä, pehmeää Sofia Knotter makrameelankaa, paksuus 3,5mm. Makrameelankaa kerässä on 200g (noin 55m) ja se on yksikierteistä, eli helppo harjata auki hapsuiksi. 200g riittää kahteen pieneen amppeliin/seinävaatteeseen tai yhteen keskikokoiseen seinävaatteeseen.

Palatsi on hieman karheampaa/jouhimaisempaa kuin useimmat Sofia Knotter makrameelangat ja siinä on hieman hohtoa. Tämä lanka on erittäin pidetty juuri edellämainttujen ominaisuuksien vuoksi, hapsuja ei tarvitse suoristella! Samaan aikaan suosittelen työskentelyn ajaksi tekemään langanpäihin solmut, nimittäin lanka myös avautuu työskennellessä 🙂 Kurkkaa viimeisestä kuvasta värisävyjen ero (valkaistu valkoinen, vanilja, luonnonvalkoinen, pohjalla Palatsi isossa rullassa).

Tämän makrameelangan säikeet on käsin valittu ja värit sovitettu yhteen, jotta on saavutettu upea, uniikki värisävy. Kyseinen makrameelanka on tehty Suomen lankateollisuuden ylijäämälangoista. Huomioithan ostaessasi, että tuotetta on myynnissä vain rajoitettu erä.

Onko mieleisesi makrameelanka loppunut? Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä ja saat ilmoituksen sähköpostiisi ennen virallista julkistusta uutuuksista ja varaston täydennyksistä.

Varasto loppu

Kuvaus

Haluatko makrameetyöhösi jotain spesiaalia, johon ei heti muualla törmää? Olet oikeassa paikassa! Sofia Knotter makrameelangat ovat pehmeitä ja helppoja työstää, sekä ne ovat ylijäämämateriaaleista tehtyjä erikoiseriä. Lisäksi 200g kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis.

Tämän makrameelangan avautuvuusluokka: 3 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan langan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 0.225 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palatsi 3,5mm Makrameelanka 200g VOL3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *