Okra 3mm Makrameelanka 100g

(3 tuotearviota)

5,40  sis alv. 24%

Suosituin sävy Okra on taas täällä uudessa Pumpula -makrameelankalaadussa! Tämä on todellinen höyhenenkevyt puffilanka, 100g kerä näyttää jättiläiseltä 200g kerältä! Tämä makrameelanka on Pumpula laatua. Vapaana lanka näyttää todellakin paksummalta kuin 3mm.

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 47 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Kuitenkin langan tunnusta voi päätellä, että kyse on akryylipohjiasesta sekoitelangasta. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa ja se pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat. Yksi kevyimmistä makrameelangoista, joita vastaan on tullut. Hieman villainen tuntu ja pöyheä koostumus.

Avautuus, hapsut:
Avautuu melkein kokonaan vapautuessaan kerältä. Pysyy hapsuissa ”tikkusuorana” samantien. Sopii pieniin töihin ja tekstuuriksi.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

3 arviota tuotteelle Okra 3mm Makrameelanka 100g

 1. Pipsa (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan silmille pomppaava okran sävy. Helppo jakaa ohuemmaksi sillä on hyvin suoraa. ”Villamainen”, ei ole ihanteellinen jos haluaa yksityiskohtaista kuviota tehdä erottuvasti, mutta hapsuissa ihanan muhkea!

  • Aino

   Kiitos Pipsa! Kuvailusi varmasti auttaa muitakin vertailemaan makrameelankoja 🙂 /Aino

 2. Hannele (varmistettu kirjoittaja)

  Villamaisuus oli tiedossa ja pidän tästä tuntumasta itse jopa enemmän, kuin täysin ”sileistä” naruista. Täydellinen ja rikas väri, avattuna ja harjattuna todella muhkea!

  • Aino

   Moikka Hannele,
   Ihana kuulla, että tykkäät tästä hieman erikoisemmasta ominaisuudesta! Hyvä osoitus, että jokaiselle löytyy se oma juttu 🙂

 3. Anu (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan pehmeä lanka! Kerä on jätti-iso. Okran sävy on värinä syksyinen. Tein tästä väristä superhienot lasinaluset. Tästä voisi tehdä myös hienot koristeet lasipurkkeihin.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...