Nuden sävyt 5x3m makrameelankoja/ nro 17

(1 tuotearvio)

6,90  sis alv. 24%

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. 50% enemmän pituutta langoissa! Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 3-4mm. Yhdestä 3m pätkästä saat yhdet korvakorut, muista mitata tarkkaan ennen leikkuuta 🙂 Leikkuun jälkeen lanka on helppo jakaa ohuemmaksi. Nämä langat avautuvat hyvin hapsuiksi.

THIS IS MY FAVORITE! Tässä setissä on unelman pehmeää Lohi makrameelankaa, vielä nimeämättömiä kirkkaita keltaisia, luonnonvalkoista sekä Toffeeta kimalluksella (tiffany-laatu!).

Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.06 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

1 arvio tuotteelle Nuden sävyt 5x3m makrameelankoja/ nro 17

  1. Anna

    Rakastuin Loheen heti kun näin sen, ihanaa kun sitä oli vielä tällä tavoin saatavilla! ❤️ Kaikki langat niin upeita ja laadukkaita. Kiitos!

    • Aino

      Voi että ihana Anna -kiitos arvostelustasi!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...