Navy 3mm Makrameelanka 100g

(3 tuotearviota)

5,40  sis alv. 24%

Upea tummansininen makrameelanka -suosittu sävy nyt pieni erä 100g kerissä.

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 34 metriä. Kerä mitataan painon mukaan. Samaa SUPERpehmeää makrameelankaa ovat Purkkapinkki, Sininen Uni ja Kanarianlintu.

Tekstuuri:
-100% puuvillaa -käsittely on yhtä unelmaa!
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
-Kierre pysyy langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä päistä. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. Solmeilun aloittelijalle helpoin Sofia Knotter makrameelangoista.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

 

Varasto loppu

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

3 arviota tuotteelle Navy 3mm Makrameelanka 100g

 1. Maija Hietala

  Tämä lanka on ollut aivan ihana työstää, niinkuin oikeastaan kaikki Sofiaknotterin langat. Oikein mainiosti toimi seinävaatteessa ja korviksissa. Väri on ihana syvä ja sopii yhdistettäväksi moneen muuhun väriin. Suosittelen!

  • Aino

   Kiitos Maija arvioinnistasi! /Aino

 2. Marjo (varmistettu kirjoittaja)

  Jos etsit hiveltävän pehmeää lankaa niin se on tässä! Ihana silkkinen tuntu ja vaivaton käsitellä.

  • Aino

   Kiitos Marjo arvioinnistasi. Makrameelangan tuntu onkin tärkeä, kun käsillä sitä työstää. /Aino

 3. Anna Nikkanen

  Aivan ihanan pehmeää ja ohutsäikeistä lankaa, väri on myös todella kaunis. Laatu on vähän kiiltävää, joten saa juhlavia korviksia tehtyä myös ☺️

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.