Nappi 17mm /vanerinen korvakoruosa

5,50 
4,95 

Uniikkeja Sofia Knotterin suunnittelemia vanerisia koruosia makrameekorvakoruihisi. Valitse alasvetolaatikosta haluatko pelkät vaneriosat vai kirurginteräksiset koukut ja renkaat valmiiksi yhdistettynä tai erikseen mukaan. Hinta koskee yhtä paria (= 2kpl valitsemaasi korvakorukokonaisuutta).

Nappi -korumalli on noin 17mm korkea (+6mm renkaat ja koukut) ja siinä on 5mm reikä, johon mahtuu juuri yksi 3,5mm makrameelangalla tehty leivonpääsolmu. Se todella kevyt ja painaa alle gramman. Teräksiset koruosat yhdelle vaneriselle koruparille on yhteensä 4 kpl 6mm renkaita ja 2 kpl koukkuja. Kurkkaa lisäkuvat, niin näet kokovertailuja. Vaneri on 2,5mm ohutta, joten korut ovat poikkeuksellisen siroja, mutta silti kestäviä vanerin jäykkyyden vuoksi.

Sofia Knotterin suunnittelemat vaneriset koruosat ovat valmistettu  suomalaisesta koivuvanerista Lahdessa. Ne käsitellään nanosuojalla, mutta pyrithän välttämään korujen kastumista. Kaikki teräksiset korvakoruosat ovat kirurginterästä, eli 100% ruostumatonta terästä, joten ne ovat täydellisiä myös nikkeliallergikoille. Kullan väri on päällyste.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm
Määrä

1pr 17mm nappi, taustatappi RUUSUKULTA, 1pr 17mm nappi, taustatappi KULTA, 1pr 17mm nappi, taustatappi TERÄS

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nappi 17mm /vanerinen korvakoruosa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...