Napakka Hiekka luonnonvalkoinen 3,5mm Makrameelanka 800g

19,00  sis alv. 24%

Erikoiserä Hiekka luonnonvalkoista makrameelankaa- hieman kellertävä sävy. Napakka koostumus, todella ohuet säikeet (täydellisiä hapsuja luvassa!), mutta toisinaan lanka on sikkuralla. Nämä kerät ovat siis 0,8-1,3 kg painoisia mutta kaikki myydään 700g kerän hinnalla!

Strategiset mitat: 3,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 800g+/ noin 200+ metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
-Tuntuu täydeltä puuvillalta, sellaiselta  mistä on tehty puuvillacanvaskasseja.

Avautuus, hapsut:
Kierre pysyy langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä päistä. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. ***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:

Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 14 × 14 × 28.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Napakka Hiekka luonnonvalkoinen 3,5mm Makrameelanka 800g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *