Murrettu Musta 1,5mm Makrameelanka 100g VOL2

5,40  sis alv. 24%

Muhkea syvä musta, hieman murrettu sävy ja siloinen, villainen tuntu. Tätä samaa laatua löytyy pieni erä myös 3mm paksuudessa. Lisäkuvaa on hieman ylivaloitettu, jotta murrettu sävy näkyy paremmin.

Strategiset mitat: 1,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 76 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
-Tuntuu hieman villaiselta
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
Kierre avautuu vapautuessaan kerältä ja lanka näyttää paksummalta kuin se solmuissa on. Voit kiertää lankaa sormillasi ennen solmuntekoa. Hapsuttuu vaivatta. Sopii pienistä keskikokoisiin töihin.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...