Muhku luonnonvalkoinen 5,5mm Makrameelanka 100g/15m

(4 tuotearviota)

5,40 

Kun haluat pelkkiä hapsuja, niin tämä on vastaus! Sitä suosittua Luonnonvalkoista nyt pieni erä muhkeana 5,5mm paksuisena. Sopii hyvin myös muiden valmistajien punottujen makrameelankojen kanssa kuten Matilda ja Paulina (sävyt ovat todella lähellä toisiaan, ei välttämättä identtisiä!).

Lisäkuvassa kaikki tämän hetken valkoiset vertailukuvassa keskenään, vasemmalta oikealle. Takarivin isot kerät Ullatus ja Canvas, edessä ylärivillä Ruusa vol 2, Superpehmeä, Tekstuuri, (tavallinen, sama lanka kuin Muhkussa) Luonnonvalkoinen ja alarivillä Kiille, Valkovuokko, Hohto Pumpula ja Hopeahapsu.

Strategiset mitat: 5,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 15 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
-80% puuvillaa, 20% polyesteriä kestävyyttä antamaan.
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
Kierre pysyy langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä päistä. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. Solmeilun aloittelijalle helpoin Sofia Knotter makrameelangoista.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

4 arviota tuotteelle Muhku luonnonvalkoinen 5,5mm Makrameelanka 100g/15m

 1. Anu Hultqvist

  Erinomainen laatu

 2. Anu

  Hyvä hapsulanka makraweaving töihin. Kerän loppu oli alkua muhkuraisempi, ei saa niin siistiä jälkeä

 3. Anna

  Hieman paksumpi lanka, josta mahdollista tehdä esim. sateenkaarikorviksia, joissa toimii ”sisälankana”.

 4. Nimetön

  Kaunis peruslanka sopii työhön kuin työhön

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *