Pähkinä Paksu villalanka 50g

6,90 

(2 tuotearviota)

Suomalaisesta lampaanvillasta tehty muhkea villalanka, josta saat unelmiesi tekstuurin tekstiilitaiteeseesi kuten makraweavingiin/ makrakudontaan, rengaskudontaan, kudontaan ja makrameehen. Pähkinä on sekoitus valkoista Lumia ja mustanruskeaa Sysiä.

 • 100% suomalaista alkuperää, mulesing-vapaa, ei koinsuojausta
 • Sävyt ovat luonnollisia lampaanvillan sävyjä, todella pehmeä!
 • Tämä lanka tunnetaan myös nimillä villatopsi ja jumbolanka.
 • 50g on hieman yli 2m

Laadukkaat ja pitkät villakuidut tekevät tästä niin pehmeän, että mielikuva karheasta suomalaisesta villasta rapisee samantien pois. Kun otat tämän käteen, et aluksi meinaa tuntea sitä ollenkaan, niin pehmeää ja muhkeaa se on. Villalanka on todella paksua ja sen voi hyvin jakaa jopa kuuteen osaan ilman, että siitä tulee ohutta. Muhkean villalangan saat katki käsillä repimällä, mutta kuitenkin tämä pysyy hyvin kasassa työskentelyn ajan. Langan päät voit hapsuttaa vetäen päistä, jotta saat luonnollisemman lopputuloksen.

Ensimmäisessä tuotekuvassa on käytetty Sysi villalankaa 50cm, punoksessa villalanka on puolitettu ja tupsuissa käytetty kuudesosa langan paksuudesta. Viimeisessä tuotekuvassa näet kuinka muhkeaa villalanka on kädessä. Tämä sopii siis hyvin niin pieniin korvakoruihin kuin isoihin seinävaatteisiin. 50cm pätkä mahtuu Pikkupakettiin.

Varastossa

Kuvaus

Haluatko makrameetyöhösi jotain spesiaalia, johon ei heti muualla törmää? Olet oikeassa paikassa! Sofia Knotter makrameelangat ovat pehmeitä ja helppoja työstää, sekä ne ovat ylijäämämateriaaleista tehtyjä erikoiseriä. Verkkokaupasta löydät makrameetöihisi monet tarvikkeet -yhdestä paikasta.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 15 × 15 × 5 cm
KOKO

50cm Pähkinä, 2m Pähkinä, 4m Pähkinä

2 arviota tuotteelle Pähkinä Paksu villalanka 50g

 1. Vera

  Täydellisen sävyinen villalanka. Muhkea ja helppo työstää. Tarvittaessa saa helposti jaettua useampaan osaan.

  • Aino

   Kiitos kommentistasi Vera!

 2. Nimetön

  Tekeillä olevan työn aiheena on ruska, näitä värejä ja paksuuksia minulta puuttui ja nyt löysin ne. Harmi, etä värivalikoima supistui niin nopeasti, olisin hankkinut muitakin sävyjä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *