Muhkea villalanka Lumi

(3 tuotearviota)

6,90  sis alv. 24%

Suomalaisesta lampaanvillasta tehty muhkea lanka, josta saat unelmiesi tekstuurin tekstiilitaiteeseesi. 100% suomalaista alkuperää, mulesing-vapaa, ei koinsuojausta. Sävyt ovat luonnollisia lampaanvillan sävyjä.

Laadukkaat ja pitkät villakuidut tekevät tästä niin pehmeän, että mielikuva karheasta suomalaisesta villasta rapisee samantien pois. Kun otat tämän käteen, et aluksi meinaa tuntea sitä ollenkaan, niin pehmeää ja muhkeaa se on. Villalanka on todella paksua ja sen voi hyvin jakaa jopa kuuteen osaan ilman, että siitä tulee ohutta. Muhkean villalangan saat katki käsillä repimällä, mutta kuitenkin tämä pysyy hyvin kasassa työskentelyn ajan. Langan päät voit hapsuttaa vetäen päistä, jotta saat luonnollisemman lopputuloksen.

Ensimmäisessä tuotekuvassa on käytetty Sysi villalankaa 50cm, punoksessa villalanka on puolitettu ja tupsuissa käytetty kuudesosa langan paksuudesta. Viimeisessä tuotekuvassa näet kuinka muhkeaa villalanka on kädessä. Tämä sopii siis hyvin niin pieniin korvakoruihin kuin isoihin seinävaatteisiin. 50cm pätkä mahtuu Pikkupakettiin.

Poista

Kuvaus

Haluatko makrameetyöhösi jotain spesiaalia, johon ei heti muualla törmää? Olet oikeassa paikassa! Sofia Knotter makrameelangat ovat pehmeitä ja helppoja työstää, sekä ne ovat ylijäämämateriaaleista tehtyjä erikoiseriä. Verkkokaupasta löydät makrameetöihisi monet tarvikkeet -yhdestä paikasta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

50cm Lumi, 2m Lumi, 4m Lumi

3 arviota tuotteelle Muhkea villalanka Lumi

 1. Mia

  Ihana tämä muhkea villalanka, kiva lisä makrametöihin.

 2. Anni

  Tämä näytti niin houkuttelevalta etten voinut vaan vastustaa..

  • Aino

   Heh, tähän haluaa vain painaa poskensa- on niin pehmoista! 😀

 3. Anu Hultqvist

  Erittäin hyvä laatu, helppo jakaa pienempiin osiin. Kaunis ja tasainen väri

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Anu Hultqvist
  • Aino

   Kiitos arviostasi! Upea makrakudontatyö!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...