Mansikkapirtelö 2,5mm Makrameelanka 100g

5,40  sis alv. 24%

Hieman savuinen/utuinen roosa, vahvasti toisistaan erottuvat säikeet, avautuu heti kierteeltä. Tuntu on kuin jämäkkä puuvilla, joka jää hapsuihin suoraksi samantien.

Strategiset mitat: 2,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 45 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
-Tuntuu jämäkältä puuvillalta, ellei jopa hieman pellavankarhea.

Avautuus, hapsut:
Kierre avautuu langan ollessa vapaana -solmut lnkojen päissä voi autta työskentelyäsi. Pysyy auki hapsuissa samantien. Soveltuu pieniin töihin.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varasto loppu

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.