Luovan makrakudonnan kurssi la 13.11.2021, Lahti

95,00 

Kaarna Knottingin ja Sofia Knotterin ensimmäinen yhteistyöpaja LIVENÄ – vihdoinkin!

Tervetuloa työpajaan vapauttamaan luovuutesi makrakudonnan äärelle ja valmistamaan kaunis makrakudontateos. Tällä rennon leppoisalla päiväkurssilla inspiroidumme upeista Sofia Knotter -materiaaleista ja käymme yhdessä läpi makrakudonnan tekniikoita Kaarna Knotting Lauran vetämänä. Valmistamme näitä tekniikoita soveltaen kauniit ja uniikit seinävaatteet. Materiaalit pääset vapaasti valitsemaan paikan päällä suuresta valikoimasta: 200g makrameelankakerä, 5x3m makrameelankasetti erikoisia lankoja, 100g paksua merinovillalankaa/50g suomenlampaanvillaa, yksi kangasnauhasetti, 50g tai 100g kerä erikoislankaa. Kurssityöstä ylijäävät materiaalit saat mukaasi ja voit jatkaa työtä kotona loppuun oppimillasi tekniikoilla. Muista ottaa kurssille mukaan noin 30cm pitkä keppi tai osta omasi kurssipaketin kanssa täältä. Kurssin yhteydessä on mahdollista tehdä ostoksia suoraan Sofia Knotterin varastosta, ensimmäistä kertaa!

Kurssille mahtuu mukaan 14 solmeilijaa (kurssi toteutuu, jos tulee vähintään 10 osallistujaa).

Soveltuvuus: Tästä kurssista hyödyt eniten, jos makrameen perusteet ovat jo hallussa.

Kurssipaikka ja -aika: Lauantai 13.11.2021 klo 13-17, osoite Askonkatu 13 E, 15100 Lahti (Sofia Knotter Oy:n studio). Juna-asemalta kävelee noin vartissa perille. Parkkeeraus on maksutonta viikonloppuisin P-alueella.

Ohjaajat: Laura Rumbin/ Kaarna Knotting sekä Aino Nikulainen/ Sofia Knotter

 

Varastossa

Kuvaus

Kurssimaksu sisältää:

Henkilökohtaisen opetuksen kurssilla
Materiaalit kurssilla valmistettavaan seinävaatteeseen
Kahvin/teen/virvokkeet ja pientä naposteltavaa solmeilun oheen

Jos ostat samalla muita tuotteita kuin kurssin, valitse toimitus normaalisti ja lähetän sinulle muut kuin kurssin tuotteet valitsemallasi tavalla. Valitsemalla noudon, jätän ostamasi tuotteet odottamaan kurssia. Saavuthan paikalle vain terveenä. Kurssipaikan ostaminen on sitova päätös. Kurssipaikkaa ei voi vaihtaa tai palauttaa. Jos estyt tulemasta paikalle, voit luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle. Kurssi toteutetaan, jos kurssille osallistuu vähintään 10 henkilöä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luovan makrakudonnan kurssi la 13.11.2021, Lahti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *