Luonnonvalkoinen 2,5mm Makrameelanka 100g

5,40  sis alv. 24%

Moi, teetkö korvakoruja? Tässä ois sulle oivan pientä makrameelankaa ja mitä vielä -se on pienessä kerässäkin OOH!

Makrameelangan paksuus on 2,5mm ja makrameelankaa kerässä on 100g/ noin 47m ja se on yksikierteistä, eli helppo harjata auki hapsuiksi.

Kyseinen makrameelanka on tehty Euroopan vaateteollisuuden ylijäämäkankaista ja se on vähintään 80% puuvillaa. Hinta 4,5e sis alv 24%. HUOM, jos tilaat enemmän kuin yhden kerän, voi määrä olla yhdistettynä (max 200g/kerä).

Onko mieleisesi makrameelanka loppunut? Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä ja saat ilmoituksen sähköpostiisi ennen virallista julkistusta uutuuksista ja varaston täydennyksistä.

Varastossa

Kuvaus

Haluatko makrameetyöhösi jotain spesiaalia, johon ei heti muualla törmää? Olet oikeassa paikassa! Sofia Knotter makrameelangat ovat pehmeitä ja helppoja työstää, sekä ne ovat ylijäämämateriaaleista tehtyjä erikoiseriä. Lisäksi 200g kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis.

Tämän makrameelangan avautuvuusluokka: 1 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan langan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.