Lumpeenkukka 5x3m makrameelankoja /nro 66

(2 tuotearviota)

6,90 

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 2-3,5mm ja ne voi jakaa useampiin osiin, jos haluat ohuempaa makrameelankaa esimerkiksi korvakoruihin.

Sävyt tässä yhdistelmässä: Puuteri, Norsunluu, Ruusa, Pellavanharmaa, SUPERpehmeä Luonnonvalkoinen. Kyseisiä makrameelankoja on /on ollut myynnissä omissa kerissään, löydät ne hakemalla nimellä verkkokaupasta, jos ne ovat vielä saatavilla.

Ruusan valkoinen lanka= SUPERpehmeä Luonnonvalkoinen on 100% puuvillaa, Puuteri ja Pellavanharmaa 80% puuvillaa ja 20% polyesteria, Norsunluu akryylia. Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:

Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja. SEKÄ
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.06 kg
Mitat 3 × 7 × 2.7 cm

2 arviota tuotteelle Lumpeenkukka 5x3m makrameelankoja /nro 66

  1. Helena

    Herkulliset värit

  2. Ida H.

    Suloinen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *