Leikkiponi 5x3m /nro 67

6,90 

(4 tuotearviota)

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 2-3,5mm ja ne voi jakaa useampiin osiin, jos haluat ohuempaa makrameelankaa esimerkiksi korvakoruihin.

Merkintä * tarkoittaa, että kyseistä sävyä ei ole/ole ollut myynnissä erikseen omissa kerissä. Sävyt tässä yhdistelmässä: Ariel, Kiiltävä Laventeli, Petrooli, Sini, *nimeämätön Eben tyylinen siloinen violetti. Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Vain 4 varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:

Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja. SEKÄ
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.06 kg
Mitat 3 × 7 × 2.7 cm

4 arviota tuotteelle Leikkiponi 5x3m /nro 67

 1. Annika L.

  Ihanat yhteensopivat värit 🥰

 2. Anu

  Sävyt ihanan raikkaita ja puhtaita. Tilasin kokeeksi, jos innostuisin uusista sävyistä

 3. Miia Hyvärinen

  Violetin ja sinisen vuoksi tilasin 😃

 4. Nimetön

  Ihana väriyhdistelmä! 😍 Näistä langoista saa tosi kivoja uusia korviksia tehtyä 😊

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *