Kurkuma 3,5mm Makrameelanka 700g

19,00  sis alv. 24%

Sinulle, joka olet kaivannut okran sävyä, tässä sinulle vastaus!

Yksikierteinen pehmeä Sofia Knotter makrameelanka, jonka paksuus on 3,5mm ja väri ihana Kurkuman keltainen. Makrameelankaa kiekossa on noin 700g (190m).

Hinta 8,5e sis alv 24%.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä makrameelanka on täydellisen pehmeä ja helppoa työstää, ja se sopii päälangaksi myös isoihin makrametöihin. Lanka pysyy muodossaan työskentelyn ajan, sekä se on helppo harjata auki esimerkiksi hapsuihin. 700g riittää hyvin keskikokoiseen seinävaatteeseen.

Avautuvuusluokka 1 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Materiaali 80% puuvillaa, 20% synteettisiä kuituja, kuten polyesteriä. Tuote on 100% kierrätettyä materiaalia ja se on peräisin Euroopan vaateteollisuuden ylijäämäkankaista. Makrameelankakiekon sisällä oleva muovi-/ pahvikiekko on kierrätetty ja voi vaihdella eri tuotteissa. Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 0.88 kg
Mitat 28.5 × 14 × 14 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...