Kupoli vanerinen ripustin, 15/28cm leveä

9,90 19,90 

Saanko esitellä ensimmäisenä Suomen makrameemarkkinoilla -uniikkeja Sofia Knotterin suunnittelemia vanerisia seinävaateripustimia! Mikset tekisi seinävaatteestasi hieman erikoisemman? Näillä se varmasti onnistuu! Voit kokeilla ripustinta myös ylösalaisin koristeena seinävaatteen päällä. Tuote mahtuu Pikkupakettiin.

Koot: iso 28cm leveä ja 15,5cm korkea (makrameen kiinnityskohdan reikä 5mm korkea), pieni 15cm leveä ja 8,3cm korkea (makrameen kiinnityskohdan reikä 4mm korkea). Ripustimessa on valmiina reikä, jotta saat kiinnitettyä ripustimen seinälle. Vaneri on 4mm paksua. Valitse alasvetolaatikosta haluamasi koko ja kyseisen tuotteen kuva tulee esiin. Sofia Knotterin suunnittelemat vaneriset ripustimet ovat valmistettu  suomalaisesta koivuvanerista. Ne käsitellään kosteussuojalla.

Poista

Kuvaus

Jo vuosia olemme tehneet makrameeta renkaisiin ja harjanvarsiin. Vuonna 2018 minulla heräsi ajatus vanerisesta seinävaateripustimesta, mutta muutaman vuoden se vei, että toteutus näki päivänvalon! Suomalainen vaneri tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia monessa muodossa.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm
Koko

1kpl pieni, 1kpl iso

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kupoli vanerinen ripustin, 15/28cm leveä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...