Kultakutri 3mm Makrameelanka 100g VOL8

(1 tuotearvio)

5,40  sis alv. 24%

Ihanaa, Kultakutri on taas täällä! Tämä on yksi suosituimmista langoista, joka tehdään aina käsillä olevista valkoisista säikeistä (VOL numero vaihtuu aina erän mukaan).  Makrameelangassa on sekoitettuna kimaltavaa ja mattaa kultaista sekä luonnonvalkoista. Lisäkuvassa sävyeroja valkoisten kesken: Ylhäällä Luonnonvalkoinen, keskellä vasemmalta oikealle Palatsi, Vaalea Palatsi, Kultakutri, alhaalla vasemmalla Lakritsijäätelö ja oikealla Kimaltava Hanki VOL2. Tämä erä on tullut myyntiin 9.12. Lanka on ihana suoraa ja sileää.

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 37 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
-80% puuvillaa, 20% polyesteriä kestävyyttä antamaan.
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
Kierre avautuu ilmavaksi langan ollessa vapaana -voit pyöräyttää kierretä takaisin ennen solmua. Hapsuttuu helposti harjalla. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. ***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varasto loppu

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

1 arvio tuotteelle Kultakutri 3mm Makrameelanka 100g VOL8

  1. Anu (varmistettu kirjoittaja)

    Ihanan pehmeä, luonnonvalkoinen lanka, jossa kultasäihkettä! Hapsuuntuu täydellisesti.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.