Kultakutri 3mm Makrameelanka 100g VOL7

(1 tuotearvio)

5,40  sis alv. 24%

Ihanaa, Kultakutri on taas täällä! Tämä on yksi suosituimmista langoista, joka tehdään aina käsillä olevista valkoisista säikeistä (VOL numero vaihtuu aina erän mukaan).  Makrameelangassa on sekoitettuna kimaltavaa kultaista sekä luonnonvalkoista. Tästä kimaltavat korvakorut juhliin, mitä muuta sitä voisi pyytääkään!

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 100g/ noin 37 metriä. Kerä mitataan painon mukaan ja metrimäärä on arvio.

Tekstuuri:
-80% puuvillaa, 20% polyesteriä kestävyyttä antamaan.
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
Kierre avautuu ilmavaksi langan ollessa vapaana -voit pyöräyttää kierretä takaisin ennen solmua. Hapsuttuu helposti harjalla. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. ***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.115 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

1 arvio tuotteelle Kultakutri 3mm Makrameelanka 100g VOL7

  1. Anu (varmistettu kirjoittaja)

    Ihanan pehmeä, luonnonvalkoinen lanka, jossa kultasäihkettä! Hapsuuntuu täydellisesti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *