Kookosmaito 3mm Makrameelanka 700g

19,00  17,10 

Ihanan vaalea Kookosmaidon värinen, hieman beige makrameelanka. Tämä on todellinen höyhenenkevyt puffilanka! Tämä makrameelanka on Pumpula laatua. Vapaana lanka näyttää todellakin paksummalta kuin 3mm. Huomioithan, että tämä makrameelanka on todella avautuvaa. Kookosmaito on keltaisempi sävy kuin Norsunluu, katso ensimmäinen lisäkuva, jossa Kookosmaito on taaimpana.

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 700g/ noin 300 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Kuitenkin langan tunnusta voi päätellä, että kyse on akryylipohjiasesta sekoitelangasta. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa ja se pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat. Yksi kevyimmistä makrameelangoista, joita vastaan on tullut. Hieman villainen tuntu ja pöyheä koostumus.

Avautuus, hapsut:
Avautuu melkein kokonaan vapautuessaan kerältä. Pysyy hapsuissa ”tikkusuorana” samantien. Sopii pieniin töihin ja tekstuuriksi (suurempiin töihin on haastavempi avautuvuudeltaan).
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.9 kg
Mitat 14 × 14 × 28.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kookosmaito 3mm Makrameelanka 700g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...