Kimaltava Auringonlasku 3mm Makrameelanka 100g

5,40  sis alv. 24%

Erä oranssia SUPERpehmeää ”Auringonlasku” makrameelankaa kimalluksen kera (kultasäikeet), paksuus 3mm. Makrameelankaa kerässä on 100g (noin 40m) ja se on yksikierteistä, eli helppo harjata auki hapsuiksi. Materiaali on 100% puuvillaa ja sen käsittely on aivan yhtä unelmaa! Tämän makrameelanka on tehty Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista ja pehmeys on vastaavaa kuin Navyssa, Pinkissä ja Sinisessä Unessa.

Hinta 5,4e sis alv 24%.

Onko mieleisesi makrameelanka loppunut? Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä ja saat ilmoituksen sähköpostiisi ennen virallista julkistusta uutuuksista ja varaston täydennyksistä.

Varasto loppu

Kuvaus

Haluatko makrameetyöhösi jotain spesiaalia, johon ei heti muualla törmää? Olet oikeassa paikassa! Sofia Knotter makrameelangat ovat pehmeitä ja helppoja työstää, sekä ne ovat ylijäämämateriaaleista tehtyjä erikoiseriä. Lisäksi pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis.

Tämän makrameelangan avautuvuusluokka: 1,5 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan langan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 0.125 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...