Kierteellä -korvis, PDF ohje

7,50 

Opettele tämän ohjeen avulla solmimaan kauniit kierteiset rengaskorvikset makrameetekniikkaa käyttäen! Tiedosto sisältää runsaasti kuvia, tekniikkavinkkejä ja tarkan ohjeen, jonka mukaan edetä.

Yhteen korvispariin tarvitset 2 kpl 40mm halk. korvisrengaspohjia ja 1,7m 1,5-2mm Sofia Knotter -makrameelankaa TAI 85cm 3-5mm paksua Sofia Knotter -makrameelankaa. Ohjekorvikset on valmistettu pumpulalaatuisesta Sofia Knotter Tiili-langasta, joka on helppo jakaa kapeammiksi langoiksi avautuvuutensa ansiosta. Lisäksi tarvitset värittömäksi kuivuvaa tekstiililiimaa korvisten huolitteluun. Täältä löydät kirurginteräksiset 40mm korvisrenkaat, saatavilla kahden ja viiden parin seteissä.

Tämän tuotteen toimitus on veloitukseton, jos ostoskorissa ei ole fyysisiä tuotteita. Ohjeen saat ladattua heti onnistuneen maksun jälkeen ”Tilaus vastaanotettu” sivulla sekä sähköpostiisi tulleesta saman nimisestä viestistä. Digitaalisilla tuotteilla, kuten PDF ohjeilla ei ole peruuttamis- tai palautusoikeutta.

Ethän hyödynnä ohjetta kaupallisiin tarkoituksiin! Tähän yhteistyötuotteeseen ei voi käyttää alennuskoodeja (ei koske Kaarna Knottingin makrameekurssilaisia).

Design ja ohje: Laura Rumbin / Kaarna Knotting

www.kaarnaknotting.fi
Instagram: @kaarnaknotting

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kierteellä -korvis, PDF ohje”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...