Kesäinen saaristomeri Kangasnauhasetti 40mm /nro 2

(1 tuotearvio)

13,90 

Viiden kangasnauhan setti: merensävyisiä sinisiä upea katras! Leveys 40mm, pituus 3-4m. Kiiltoa, samettisuutta, läpinäkyvyyttä, upeita pintoja…

Uniikkia tekstuuria makrameehen, kudontaan tai tuftaukseen! Olen valikoinut ylijäämäkankaista ne upeimmat tekstuurit kankaan tunnun, sävyn ja käyttäytymisen mukaan, tarkkaa tietoa kankaan materiaalista ei ole. Nauhat tulevat kiekon ympärillä ja ne on tehty leikkaamalla, ja leikkauksen kuumuus on voinut hieman ”liimata” reunoja yhteen. Eri kangasnauhat reagoivat eri lailla kiekolta irrotukseen. Kangasnauhoissa on raakareuna, ja riippuen materiaalista voi reuna purkaantua kauniisti. Voit halutessasi siistiä reunoja.

Varastossa

Kuvaus

Upeat kangasnauhat, joilla loihdit uniikit tekstuurit makrameehen, kudontaan sekä tuftaukseen. Kangasnauhoissa käytetään muun teollisuuden ylijäämäkankaita ja valitsen ne itse käsin, poimien teille juuri ne herkuimmat yksilöt!

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 7 × 7 × 4 cm

1 arvio tuotteelle Kesäinen saaristomeri Kangasnauhasetti 40mm /nro 2

  1. Anni

    Leveät satiininauhat tulivat huonosti pois kerältä ja repeilivät pitkiltäkin matkoilta sivuista. Käytössä tuskin siitä onneksi on haittaa. Ohuempien nauhojen käsittely ja irrottaminen on helpompaa. Jokaisessa nauhasetissä oli useampi I-H-A-N-A nauha ja jokunen, jolle ei ehkä tule käyttöä ainakaan heti. Mutta eihän sitä koskaan tiedä mitä keksii!

    • Aino

      Kiitos Anni kattavasta kommentista! Tosiaan nauhakiekot tehdään leikkaamalla ja jotkut nauhat reagoivat lämpöön hieman sulamalla. Kangaat ovat keskenään myös hieman erilaisia, jotkut liestyvät helpommin kuin toiset -tämä on pyritty kertomaan myös tuotekuvauksessa 🙂 Kuten mainitsitkin, se ei haittaa työskentelyssä! Itse olen myös hyödyntänyt hapsuuntuvaa reunaa rengaskudonnoissa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *