Kesäinen auringonlasku Kangasnauhasetti 40mm /nro 4

(1 tuotearvio)

13,90 

Viiden kangasnauhan setti: kohahduttavan auringonlaskun rusehtavia sävyjä, roosaa ja harsomaista valkoista. Leveys 40mm, pituus 4,1m. Kiiltoa, samettisuutta, läpinäkyvyyttä, harsomaisuutta, upeita pintoja… Tämä setti on Rosulikan valinta hänen YouTube videolleen!

Uniikkia tekstuuria makrameehen, kudontaan tai tuftaukseen! Olen valikoinut ylijäämäkankaista ne upeimmat tekstuurit kankaan tunnun, sävyn ja käyttäytymisen mukaan, tarkkaa tietoa kankaan materiaalista ei ole. Nauhat tulevat kiekon ympärillä ja ne on tehty leikkaamalla, ja leikkauksen kuumuus on voinut hieman ”liimata” reunoja yhteen. Eri kangasnauhat reagoivat eri lailla kiekolta irrotukseen. Kangasnauhoissa on raakareuna, ja riippuen materiaalista voi reuna purkaantua kauniisti. Voit halutessasi siistiä reunoja.

Varastossa

Kuvaus

Upeat kangasnauhat, joilla loihdit uniikit tekstuurit makrameehen, kudontaan sekä tuftaukseen. Kangasnauhoissa käytetään muun teollisuuden ylijäämäkankaita ja valitsen ne itse käsin, poimien teille juuri ne herkuimmat yksilöt!

Lisätiedot

Paino 0.14 kg
Mitat 7 × 7 × 4 cm

1 arvio tuotteelle Kesäinen auringonlasku Kangasnauhasetti 40mm /nro 4

  1. Anni

    Ks. Yllä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *