Kaura 3,5mm Makrameelanka 700g

19,00  sis alv. 24%

Yksikierteinen pehmeä Sofia Knotter makrameelanka, jonka paksuus on 3,5mm ja väri ihana haalea keltainen Kaura. Makrameelankaa kiekossa on noin 700g (190m). Lankasäikeiden alkuperä on Euroopan vaateteollisuuden ylijäämäkankaiden kuidut, joista on tehty lankaa. Makrameelangan muodon tämä saa Suomalaisessa tehtaassa.

Hinta 19e sis alv 24%.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä makramelanka on täydellisen pehmeä ja helppoa työstää, ja se sopii päälangaksi myös isoihin makrametöihin. Lanka pysyy muodossaan työskentelyn ajan, sekä se on helppo harjata auki esimerkiksi hapsuihin. 200g riittää kahteen pieneen amppeliin/ seinävaatteeseen tai yhteen keskikokoiseen seinävaatteeseen.

Avautuvuusluokka 1 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Materiaali 80% puuvillaa, 20% synteettisiä kuituja, kuten polyesteriä. Tuote on 100% kierrätettyä materiaalia ja se on peräisin Euroopan vaateteollisuuden ylijäämäkankaista. Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makramelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 0.88 kg
Mitat 28.5 × 14 × 14 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaura 3,5mm Makrameelanka 700g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *