Kaulakorupohja, vaijerimainen 43cm /kirurginteräs väri KULTA

8,50  sis alv. 24%

Jämäkkä kaulakorupohja, johon saat tehtyä upean makrameekaulakorun. Malli on vaijerimainen, muttei se nipistele ikävästi ihoa! Tämä pysyy hyvin ryhdissään, joten korusi pysyy muodossaan liikkeessäkin. Kurkkaa lisäkuvat, joissa vastaavaa korupohjaa on käytetty Ylva kaulakorussa (ohje myynnissä erikseen).

Sisältö: 1 kpl kaulakorupohja kirurginterästä, koko n 43cm, väri kulta. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Kaikki korvakoruosat ovat kirurginterästä, eli 100% ruostumatonta terästä, joten ne ovat täydellisiä myös nikkeliallergikoille. Kullan väri on päällyste.

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaulakorupohja, vaijerimainen 43cm /kirurginteräs väri KULTA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...